Forside Sosiale medier Vårløp Sommerfestivalen Høstløpet Klubbløpet Trening Om Oss Kontakt oss Bli Medlem


©NmkAremark Norsk Motor Klubb - Vi er Motorsport Norge..
Forside Sosiale medier Vårløp Sommerfestivalen Høstløpet Klubbløpet Trening Om Oss Kontakt oss Bli Medlem Bilder

NMK AREMARK


Klubben ble startet av Tom Vidar Lervik, Jan Steinar Bergseth og Torbjørn Vestby. Med seg i det første styret hadde Jan Helge Lervik, Helge Lervik, Anne- Marie Johansen og Ole Moen


NMK Aremark ble en virkelighet ettersom det var en ganske stor motorinteresse i Aremark og man ville prøve å starte en egen klubb i bygda. Det hadde vært vage planer i lengre tid, men i desember 1985 tok Jan Steinar Bergseth kontakt med Norsk Motorklubb og de støttet oppunder ideen.


Det ble satt opp et styre og sendt søknad om opptak i NMK den 16.desember 1985. Den 27.januar 1986 kom det positivt svar pr. telefon. Papirene på opptaket ble sendt oss den 7. februar 1986. For de medlemmer som måtte komme, vil NMK Aremark forsøke på beste måte å aktivisere unge som eldre innenfor alt som har med motorsport å gjøre.


Det som nå stod først på listen var å verve medlemmer til klubben, for så å få i gang aktiviteter i klubben. Forhåpningene til antall medlemmer det først året spendte fra 30-100, så nå gjenstod det bare å se hvor mange det ble.


I dag er vi ca.160 medlemmer og av de er det ca 65 aktive, men det er ønskelig å få flere medlemmer. Klubben har medlemmer fra hele Østfold og fra Akershus & Follo. Både de som ønsker å prøve seg som fører, og de som har lyst til å være med som støtte er velkomne.


Grupper i klubben er nå: Bilcross senior og junior og rallycross. Aldersgrensen for bilcross er 15 år. Vi har en del aktive utøvere, MEN VI ØNSKER OSS FLERE !!


Klubben har nok blitt best kjent gjennom bilcross hvor vi har 3 landsfinaleseiere: den første i 1989 på Dokka med Tom Vidar Lervik. den andre i 1996 på Elverum med Dag Vidar Bønegaard. den tredje i 2007 i Kvinesdal med Morten Gjerstad. Her har vi også 2 frontmestere i 2005: Henning Gjerstad i bc åpen. Line Lilleby i
bc damer og en frontmester  i  2011 : Frances Lingjærde bc damer.


Velkommen som nytt medlem, eller som publikum.


Hilsen oss i


NMK AREMARK